Εργασιακά

Εργασιακά

Εργασιακό κάθισμα Leaf

Sitland
12050
548,08 €
Ο σχεδιασμός του καθίσματος Leaf είναι εμπνευσμένος από την αρχική γραμμικότητα του φύλλου και των νεύρων του. Η πίσω πλευρά του καθίσματος είναι κατασκευασμένη από ελαστική μεμβράνη που μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς και διαφορετικούς τύπους υφασμάτων. Το καινοτόμο σύστημα μετακίνησης έδρας εγγυάται μέγιστη προσαρμοστικότητα στη στάση του χρήστη ενώ το...
374,48 €
Με κομψές γραμμές, που εναρμονίζονται εύκολα σε κάθε επαγγελματικό χώρο, η συλλογή Invicta προσφέρει καθίσματα με πλήρεις δυνατότητες εξατομίκευσης, αυτόματο σύστημα προσαρμογής της ταλάντωσης και ασφάλιση σε τέσσερις θέσεις με μηχανισμό anti-shock. Ένα προσωπικό σήμα μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω στήριγμα της πλάτης και να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή. 
Εργασιακά

Εργασιακό κάθισμα Soul Air

Sitland
12052
514,60 €
Η Soul Air είναι ένα κάθισμα με ξεχωριστό, μοντέρνο σχεδιασμό που το καθιστά ιδανικό για αίθουσες συσκέψεων ή σταθμούς εργασίας με άψογο στυλ. Ο ενιαίος, υψηλής αντοχής σκελετός της με τα ενσωματωμένα μπράτσα είναι σχεδιασμένος να προσφέρει μακροπρόθεσμη άνεση.
Εργασιακά

Εργασιακό κάθισμα Soffio

Sitland
12053
396,80 €
Το κάθισμα Soffio εξασφαλίζει μια σωστή στάση χάρη στο μηχανισμό που επιτρέπει τη ρύθμιση της γωνίας κλίσης μεταξύ καθίσματος και πλάτης. Η υποστήριξη πλάτης με δυνατότητα ρύθμισης ύψους εμποδίζει την κόπωση της σπονδυλικής στήλης και το κάθισμα με το προσαρμοσμένο βάθος επιτρέπει την επιλογή της πιο άνετης θέσης.
Εργασιακά

Εργασιακό κάθισμα 1Mas

Sitland
12054
221,96 €
To 1Mas  είναι ένα άνετο κάθισμα με ρυθμιζόμενη καθ' ύψος εργονομική πλάτη της οποίας χαρακτηριστικές είναι οι κάθετες γεωμετρικές ραφές.
Εργασιακά

Εργασιακό κάθισμα Mesh Line

Sitland
12055
357,12 €
Το Mesh Line είναι ένα νέας τεχνολογίας κάθισμα εργασίας που έχει σκοπό να προσφέρει άνεση στον εργαζόμενο. Οι πολλοί συνδυασμοί στους οποίους διατίθεται το καθιστούν ιδανικό για κάθε εργασιακό περιβάλλον.
Εργασιακά

Εργασιακό κάθισμα Be Quadra

Sitland
12056
312,48 €
Το Be Quadra είναι ένα διαχρονικό, κλασικό κάθισμα εργασίας που είναι εξαιρετικά άνετο και λειτουργικό.
Εργασιακά

Εργασιακό κάθισμα Team W

Sitland
12057
323,64 €
TEAM W with simple synchro mechanism. Το κάθισμα Team W λόγω του μηχανισμού ρύθμισης της γωνίας της πλάτης σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις και του anti-shock system παρέχει σταθερή, εργονομική υποστήριξη. Τα υλικά κατασκευής του εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή ενώ ο μηχανισμός ρύθμισης ύψους και η ειδικά σχεδιασμένη πλάτη ολοκληρώνουν το υψηλό επίπεδο άνεσης...
Εργασιακά

Εργασιακό κάθισμα Ester 695

Pedrali
12058
1.423,52 €
Η πολυθρόνα Ester διευρύνει τους ορίζοντές προσφέροντας κομψότητα και άνεση στα γραφεία. Η τετράκτινη βάση με ροδάκια καθιστά το κάθισμα Ester ιδανικό για εκτελεστικά γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων. Το κάθισμα, οι πλευρές και η πλάτη του καθίσματος είναι κατασκευασμένα από αφρό πολυουρεθάνης με ελαστικές ζώνες σε ατσάλινη δομή.Designer: Patrick Jouin
Συνεδριάσεων

Κάθισμα συνεδριάσεων Elephant

Kristalia
12122
651,00 €
Το κάθισμα Elephant είναι άνετο και κομψό. Διαθέσιμο με κέλυφος πολυουρεθανίου και επενδυμένο με ύφασμα, δέρμα ή τεχνόδερμα. Μπορεί να προσαρμοστεί στον χώρο σας με την προσθήκη αφαιρούμενων μαξιλαριών. Designer: Neuland. Paster & Geldmacher*Τιμές με ύφασμα/δέρμα βασικής κατηγορίας.
339,76 €
Το κάθισμα Shape έχει μοντέρνο σχεδιασμό, με ενιαίο σκελετός και ενσωματωμένα μπράτσα. Διατίθεται με σκελετό σε μαύρο ή λευκό χρώμα και με δίχτυ σε μαύρο ή γκρί.
Εργασιακά

Κάθισμα Variable

Varier
12061
363,32 €
Variable™ The original kneeling chair Designer: Peter Opsvik, 1979 Ο μοναδικός σχεδιασμός και η λειτουργικότητα του το καθιστούν ένα κάθισμα icon που είναι άμεσα αναγνωρίσιμο. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Σκανδιναβική Έκθεση επίπλων στην Κοπεγχάγη το 1979. Όπως υποδηλώνει το όνομα Variable, το κάθισμα αυτό επιτρέπει τη χρήση του σε διάφορες...