Γραφείων

83,00 €
Διαχωριστικά γραφείων και πλαϊνά διαχωριστικά ιδανικά για σταθμούς εργασίας αλλά και ανεξάρτητα γραφεία, κατασκευασμένα από μελαμίνη σε 7 διαθέσιμα χρώματα. Στη τιμή περιλαμβάνονται και οι βάσεις στήριξης στην επιφάνεια του γραφείου.
233,00 €
Διαχωριστικά γραφείων και πλαϊνά διαχωριστικά ιδανικά για σταθμούς εργασίας αλλά και ανεξάρτητα γραφεία, κατασκευασμένα από μελαμίνη επενδυμένα με ύφασμα σε 6 διαθέσιμα χρώματα. Στη τιμή περιλαμβάνονται και οι βάσεις στήριξης στην επιφάνεια του γραφείου.
254,00 €
Διαχωριστικά γραφείων για σταθμούς εργασίας, κατασκευασμένα από plexiglass σε 4 διαθέσιμα χρώματα. Στη τιμή περιλαμβάνονται και οι βάσεις στήριξης στην επιφάνεια του γραφείου.
Ηχοαπορροφητικά διαχωριστικά γραφείων ιδανικά για σταθμούς εργασίας αλλά και ανεξάρτητα γραφεία, επενδυμένα με πυράντοχο ύφασμα σε 6 διαθέσιμα χρώματα. Στη τιμή περιλαμβάνονται και οι βάσεις στήριξης στην επιφάνεια του γραφείου.
118,00 €
Το ηχοαπορροφητικό πάνελ Piuma συμβάλλει στη βελτίωση της ακουστικής του χώρου εργασίας, διαχωρίζοντας τους πάγκους εργασίας και δημιουργώντας ένα παραβάν ιδιωτικότητας. Χάρη στα ειδικά αναπτυγμένα τεχνοπολυμερή στηρίγματά τους, τα πάνελ Piuma μπορούν να στερεωθούν σε πάγκους εργασίας διαφορετικού πάχους, με αποτέλεσμα η διάταξη των πάγκων εργασίας να...