ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ

Οροφής

Φωτιστικό οροφής Axon

Toposworkshop
18100
0,00 €
Το Axon είναι ένα φωτιστικό οροφής από ορείχαλκο, το οποίο δύναται να διαθέτει 3 ή περισσότερους περιστρεφόμενους βραχίονες. 
Οροφής

Φωτιστικό οροφής ORB 5

Toposworkshop
18102
1.388,80 €
Το ORB 5 αποτελεί μία σύνθεση 5 επιμέρους κρεμαστών φωτιστικών ORB. Η τροποποίηση των δύο ακριανών δημιουργεί ένα παιχνίδι σχημάτων. Η οπαλίνα που αποτελεί τις σφαίρες προσφέρει έναν φιλικό και διάχυτο φωτισμό. 
Οροφής

Φωτιστικό οροφής Orbit A

Toposworkshop
18108
297,60 €
Το Orbit A συνδυάζει ορείχαλκο και οπαλίνα δημιουργώντας ένα παιχνίδι σχημάτων και υφών. Η οπαλίνα δίνει την δυνατότητα σε έναν φιλικό και διάχυτο φωτισμό. 
Οροφής

Φωτιστικό οροφής ORB 3

Toposworkshop
18103
830,80 €
Το ORB 3 αποτελείται από μία σύνθεση 3 επιμέρους κρεμαστών φωτιστικών ORB, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με δύο μεταλλικές λάμες. Η ιδιαιτερότητα του παρόντος φωτιστικού είναι οι γωνίες που δημιουργούνται στα πλαϊνά τμήματα του. Ακόμη η οπαλίνα που συναντάμε στις σφαίρες του φωτιστικού, προσφέρει έναν φιλικό και διάχυτο φωτισμό. 
Οροφής

Φωτιστικό οροφής Orbit B

Toposworkshop
18105
347,20 €
Το Orbit B συνδυάζει ορείχαλκο και οπαλίνα δημιουργώντας ένα παιχνίδι σχημάτων και υφών. Η οπαλίνα δίνει την δυνατότητα σε έναν φιλικό και διάχυτο φωτισμό. 
119,04 €
Ένας μοναδικός τρόπος να τροποποιήσεις ένα απλό φωτιστικό και να βάλεις χρώμα στον χώρο. Design by Alistair Law for Seletti 
Επιτραπέζια

Επιτραπέζιο φωτιστικό Cat Lamp

Seletti
18304
285,20 €
Εύκολο στην μετακίνηση του ανά πάσα στιγμή καθώς δεν συνδέεται με πρίζα, το Cat Lamp είναι επαναφορτιζόμενο, και τα μάτια του ανάβουν με το πάτημα ενός "μαγικού" κουμπιού. Διαθέτει LED τεχνολογία, και έρχεται με τον φορτιστή του (1,5 μ). M.O. χρόνου επαναφόρτισης 30' και διάρκεια μπαταρίας 30 ώρες. Design by Studio Job for Seletti 
246,76 €
Σύμβολο μίας παράξενης δημιουργικότητας. Το Banana Lamp Huey είναι η χρυσή εκδοχή του φωτιστικού της συλλογής. Διαθέτει διακόπτη dimmer για να μπορεί ο χρήστης να ρυθμίσει την φωτεινότητα του φωτιστικού. 
Επιτραπέζια

Επιτραπέζιο φωτιστικό MRND

Seletti
18307
186,00 €
Ένας σύγχρονος φόρος τιμής στον Giorgio Morandi. Η συλλογή MRND αποτελείται από τρία επιτραπέζια φωτιστικά. Η κάθε εκδοχή έχει κάποιες διαφορές από τις υπόλοιπες, όπως το χρώμα. Design by Elena Salmistraro for Seletti 
Επιτραπέζια

Επιτραπέζιο φωτιστικό Verso

Seletti
18308
308,76 €
Ένα αρχιτεκτονικό είδωλο για να αντιπροσωπεύσει την καθημερινή κίνηση. Ένα τροποποιήσιμο επιτραπέζιο φωτιστικό που ισορροπεί μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Ο μικρός άνθρωπος καθήμενος στις σκάλες ακολουθεί την διάθεση της ημέρας, και μπορεί να επανατοποθετηθεί αναλόγως της συναισθηματικής κατάστασης χάρη στον ενσωματωμένο μαγνήτη. Design: Gio...
Επιτοίχια

Επιτοίχιο φωτιστικό Thin Line DSL

Toposworkshop
18200
576,60 €
Το Thin Line DSL είναι ένα κομψό φωτιστικό χάρη στα υλικά κατασκευής του, που είναι είτε ο χαλκός, είτε ο ορείχαλκος. Η συνδεσμολογία μεταξύ βραχιόνων και βάσης, επιτρέπει την περιστροφή των τμημάτων του φωτιστικού.