Επιτοίχια

Επιτοίχια

Επιτοίχιο φωτιστικό Thin Line DSL

Toposworkshop
18200
577,00 €
Το Thin Line DSL είναι ένα κομψό φωτιστικό χάρη στα υλικά κατασκευής του, που είναι είτε ο χαλκός, είτε ο ορείχαλκος. Η συνδεσμολογία μεταξύ βραχιόνων και βάσης, επιτρέπει την περιστροφή των τμημάτων του φωτιστικού. 
Επιτοίχια

Επιτοίχιο Neon Art

Seletti
18203
146,00 €
Η εικονική φωτεινή αλφάβητος της Seletti για όλους τους εθισμένους στο design. Τα φωτιστικά αυτά αφήνουν μηνύματα στους τοίχους του σπιτιού σου. 
Επιτοίχια

Επιτοίχιο φωτιστικό Line SL

Toposworkshop
18204
186,00 €
Το Line SL σχεδιάστηκε με στόχο την δημιουργία ενός φωτιστικού που θα δεσμεύει τον λιγότερο δυνατό χώρο, παρέχοντας όμως την μεγαλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στον χρήστη. Η συνδεσμολογία που ενώνει βραχίονα με βάση, δίνει την δυνατότητα της περιστροφής και της προσαρμογής των τμημάτων του φωτιστικού. 
Επιτοίχια

Φωτιστικό Monkey Lamp - Hanging

Seletti
18311
320,00 €
Το φωτιστικό Monkey Lamp έχει έναν έντονο θεατρικό χαρακτήρα. Η μαύρη του εκδοχή μπορεί να τοποθετηθεί και σε εξωτερικούς χώρους. Η τιμή διαφοροποιείται αναλόγως το μοντέλο. 
100,00 €
Linea lamp, ένα όνομα που προσδιορίζει το σχήμα. Η λάμπα φθορίου της Seletti που διαπερνά το σκοτάδι με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Τμήματα φωτός με καθορισμένο μήκος, αλλά ατελείωτη προσωπικότητα. Design by SELAB for Seletti
390,00 €
Η ένωση των αντιθέτων και η μάχη μεταξύ τους. Ένας προβληματισμός για την καθημερινότητα που μεταφράζεται σε ένα πρωτοφανές έργο LED. Designer: Codalunga x Seletti