Συνεδριάσεων

Συνεδριάσεων

Τραπέζι συνεδριάσεων VGL

T.lab
11100
2.393,20 €
Valuable, Glamorous, Light: Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς VGL. To τραπέζι VGL, με ιδιαίτερα υλικά και ελαφρύ σχεδιασμό μπορεί να ταιριάξει το ίδιο ιδανικά από το πιο κλασσικό έως το πιο minimal χώρο.
Συνεδριάσεων

Τραπέζι συνεδριάσεων Socrates

Polflex
11101
16.206,80 €
Τo τραπέζι συνεδριάσεων Socrates της εταιρείας Polflex είναι πλήρως καλυμμένο από δέρμα ενώ διαθέτει υποδοχή για οθόνες οι οποίες εισέρχονται στην επιφάνεια μέσω ενός ηλεκτρικά ενεργοποιημένου μηχανισμού. Μπορείτε να επιλέξετε το δέρμα ανάμεσα σε μία πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων ενώ διατίθεται σε δύο διαστάσεις.
Συνεδριάσεων

Τραπέζι συνεδριάσεων Dapper

Sitia
11102
2.777,60 €
Ένα μεγάλο τραπέζι, σχεδιασμένο για αίθουσες συσκέψεων ή τραπεζαρίες, το Dapper της εταιρείας Sitia είναι ένα εκλεπτυσμένο και πρακτικό τραπέζι που διακοσμεί τον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο. Η επιφάνεια του διατίθεται σε λευκό ή μαύρο κρύσταλλο και σε ξύλο καρυδιάς ενώ η μεταλλική του βάση είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα ή σε γυαλιστερό αλουμίνιο.
Συνεδριάσεων

Τραπέζι συνεδριάσεων Uni

Della Rovere
11105
6.457,92 €
Η συλλογή UniMeeting προσφέρει λειτουργικότητα, σχεδιασμό και κομψότητα. Οι αίθουσες συσκέψεων γίνονται ένας ευχάριστος τόπος συνάντησης με ουσιαστικό, γεωμετρικό στυλ, ένα καθαρό σύμβολο επαγγελματισμού. Είναι ελαφρύ, εργονομικό και σχεδιασμένο για διάφορες λειτουργίες. Λεπτά, εναέρια, σε πολλαπλές μίξεις και τελειώματα, τα τραπέζια συνάντησης Uni...
Συνεδριάσεων

Τραπέζι συνεδριάσεων Arki-table

Pedrali
11110
2.588,87 €
Καθαρό και αυστηρό σχέδιο, αλλά ευπροσάρμοστο στην λειτουργία του.  Arki-Table, 6/10/12mm συμπαγής πολυστρωματική επιφάνεια, πλαίσιο από εξωθημένο αλουμίνιο και ατσάλινα πόδια. Το Arki-Table είναι κατάλληλο για χώρους συνεδριάσεων. Διαθέσιμο σε λευκό ή μαύρο. Διατίθενται εκδόσεις με μονή ή διπλή διαχείριση καλωδίων. Designer: PEDRALI R&D
Διευθυντικά

Γραφείο Opera

Newform
11024
1.934,40 €
Το γραφείο Opera χαρακτηρίζεται από την απλότητα του. Ένα λειτουργικό σχέδιο που καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου γραφείου. Λειτουργεί ως διευθυντικό γραφείο, συνεδριάσεων αλλά και εργασιακό χάρη στις αμέτρητες συνθέσεις και παραλλαγές.