ΕΠΙΠΛΑ

Πολυθρόνες

Πολυθρόνα Pasha 660

Pedrali
13112
390,60 €
Η πολυθρόνα Pasha είναι η τέλεια σύνθεση της παράδοσης και της καινοτομίας. Είναι κατάλληλο και για ξενοδοχεία, εστιατόρια και υπαίθριους χώρους. Σε πολυανθρακικό, γυαλιστερό φινίρισμα. Designer: CLAUDIO DONDOLI - MARCO POCCI
Τραπέζια σαλονιού

Τραπέζι σαλονιού Lines

Toposworkshop
13250
161,20 €
Η ιδιαιτερότητα αυτού του τραπεζιού του καφέ είναι οι απλές και λεπτές γραμμές του που αποσκοπούν στην διαμπερότητα του. Ένα διακριτικό και κομψό τραπέζι σαλονιού.
Τραπέζια σαλονιού

Τραπέζι σαλονιού Polygon

Toposworkshop
13251
508,40 €
Το Polygon διαθέτει μία επιφάνεια από κόντρα πλακέ και τσιμεντοκονία. Η βάση του σχηματίζει το περίγραμμα ενός ορθογώνιου στερεού, διατηρώντας όμως την διαμπερότητα μέσω της χρήσης συμπαγών πηχακίων τετράγωνης διατομής. 
Τραπέζια Εξωτερικού Χώρου

Τραπέζι εξωτερικού χώρου Clematis

Toposworkshop
13300
731,60 €
Ο σχεδιασμός του Clematis πηγάζει από τα τραπέζια fer forge που διακοσμούσαν τα αστικά σπίτια της δεκαετίας του '50. Πρόκειται για την αναγέννηση ενός παλιού σχεδίου. 
Τραπέζια

Τραπέζι ITAvolo

Sitia
13200
2.492,40 €
Το ITAvolo είναι μία μεγάλη στρογγυλή επιφάνεια που συγκρατείται από μια θαυμάσια βάση, ένα τραπέζι ιδιαίτερου σχεδιασμού, για στιγμές επαγγελματικής και οικιακής συγκέντρωσης. Ένα τραπέζι που εμπνέει λόγω της διακριτικής κομψότητας και της πλήρης απλότητας.
Τραπέζια

Τραπέζι Grid

Toposworkshop
13206
1.401,20 €
Το τραπέζι Grid δίνει την αίσθηση της αιώρησης λόγω της διάτρητης βάσης του. Παρόλα αυτά αποτελείται από μία γερή κατασκευή, η οποία συνδυάζει ατσάλινη βάση και επιφάνεια από κόντρα πλακέ,τσιμεντοκονία ή μέταλλο. 
Τραπέζια

Τραπέζι Steel Rod

Toposworkshop
13208
409,20 €
Η μεταλλική επιφάνεια του τραπεζιού έχει κοπεί σε laser cut. Το ιδιαίτερο όμως χαρακτηριστικό του Grid είναι η βάση του, η οποία αποτελείται από μία σύνθεση μεταλλικών βεργών που κανονικά προορίζονται για την κατασκευή σπιτιών. 
Τραπέζια

Τραπέζι Sword B

Toposworkshop
13207
942,40 €
Το Sword B αποτελείται από απλές αλλά δυναμικές γραμμές και χαρακτηρίζεται από την δυνατή και σταθερή κατασκευή του. 
Τραπέζια

Τραπέζι Sword S

Toposworkshop
13209
384,40 €
Το Sword S αποτελείται από απλές και συνάμα δυναμικές γραμμές. Χαρακτηρίζεται από την γερή και σταθερή δομή του. 
Τραπέζια

Τραπέζι Tetragon

Toposworkshop
13210
520,80 €
Το Tetragon, όπως υποδηλώνει η ονομασία του, έχει ως βασική πηγή έμπνευσης το τετράγωνο σχήμα. Η τετράγωνη βάση του μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο τοποθέτησης τσαντών ή άλλων προσωπικών αντικειμένων, εφόσον χρησιμοποιηθεί σε κάποια καφετέρια ή εστιατόριο. 
Πολυθρόνες

Πολυθρόνα Sotai

Sitia
13104
928,76 €
Η πολυθρόνα Sotai χαρακτηρίζεται από την λιτή σιλουέτα της η οποία όμως προσφέρει ένα πολύ άνετο κάθισμα που σας καλωσορίζει σε μια φιλική αγκαλιά. Μια κομψή εκ νέου ερμηνεία με βάση την ιαπωνική αισθητική.  Αυτό το κάθισμα είναι ένα τέλειο ανεξάρτητο κομμάτι που ξεχωρίζει για τον minimal αλλά παράλληλα ισχυρό σχεδιασμό του.Designers: Fandesignstudio...
Πολυθρόνες

Πολυθρόνα Pergy

Sitia
13103
1.931,30 €
Μια λεία ξύλινη επιφάνεια σε καμπύλη λειτουργεί ως κέλυφος μιας μαλακής και άνετης πολυθρόνας, κομμένη βάσει ενός σχολαστικού και γεωμετρικού σχεδιασμού. Για σαλόνια, χώρους αναμονής ή ξενοδοχεία, η Pergy είναι πολυθρόνα υψηλής ποιότητας, η οποία απαιτεί τεχνική ακρίβεια και φροντίδα των λεπτομερειών στη κατασκευή της.Designer: Pergentino Battocchio...