ΓΡΑΦΕΙΑ

Συνεδριάσεων

Τραπέζι συνεδριάσεων VGL

T.lab
11100
2.393,20 €
Valuable, Glamorous, Light: Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς VGL. To τραπέζι VGL, με ιδιαίτερα υλικά και ελαφρύ σχεδιασμό μπορεί να ταιριάξει το ίδιο ιδανικά από το πιο κλασσικό έως το πιο minimal χώρο.
Συνεδριάσεων

Τραπέζι συνεδριάσεων Socrates

Polflex
11101
16.206,80 €
Τo τραπέζι συνεδριάσεων Socrates της εταιρείας Polflex είναι πλήρως καλυμμένο από δέρμα ενώ διαθέτει υποδοχή για οθόνες οι οποίες εισέρχονται στην επιφάνεια μέσω ενός ηλεκτρικά ενεργοποιημένου μηχανισμού. Μπορείτε να επιλέξετε το δέρμα ανάμεσα σε μία πολύ μεγάλη γκάμα χρωμάτων ενώ διατίθεται σε δύο διαστάσεις.
Συνεδριάσεων

Τραπέζι συνεδριάσεων Dapper

Sitia
11102
2.777,60 €
Ένα μεγάλο τραπέζι, σχεδιασμένο για αίθουσες συσκέψεων ή τραπεζαρίες, το Dapper της εταιρείας Sitia είναι ένα εκλεπτυσμένο και πρακτικό τραπέζι που διακοσμεί τον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο. Η επιφάνεια του διατίθεται σε λευκό ή μαύρο κρύσταλλο και σε ξύλο καρυδιάς ενώ η μεταλλική του βάση είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα ή σε γυαλιστερό αλουμίνιο.
Εργασιακά

Εργασιακό γραφείο Curve

topos
11050
478,64 €
Η σειρά γραφείων Curve έχει σχεδιαστεί για να εναρμονίζεται σε κάθε εργασιακό περιβάλλον αξιοποιώντας στο μέγιστο το διαθέσιμο χώρο. Ο σταθμός εργασίας με το ηχοαπορροφητικό διαχωριστικό προσφέρει στον εργαζόμενο το δικό του προσωπικό γραφείο σε ένα ενιαίο φιλικό, εργασιακό περιβάλλον.
Εργασιακά

Εργασιακό γραφείο Flexi

topos
11052
322,40 €
H σειρά γραφείων Flexi αποτελεί μία ιδιαίτερα προσιτή λύση, ιδανική για να καλύψει τις ανάγκες μεγάλων επαγγελματικών χώρων. Χαλύβδινη βάση τύπου “Π” με πόδια διατομής 4x4cm και μεταλλική τραβέρσα πλάτους 15cm για απόλυτη σταθερότητα και δυνατότητα διέλευσης και απόκρυψης καλωδίων. Διατίθεται με ή χωρίς βοηθητικό αναρτώμενο γραφείο και σε διπλές θέσεις...
Εργασιακά

Εργασιακό γραφείο Legodesk

Della Rovere
11022
424,08 €
Η Legodesk είναι μια λειτουργική συλλογή επίπλων γραφείου της Della Rovere. Διατίθεται σε πολλές επιλογές χρωμάτων αλλά και διατάξεων, αυτοτελή γραφεία ή σταθμούς εργασίας, ώστε να καλύψει στο μέγιστο κάθε ανάγκη εργασιακού χώρου.
Διευθυντικά

Γραφείο Square

topos
11001
496,00 €
Βασικό χαρακτηριστικό του γραφείου Square είναι η λιτή γραμμή του. Χαλύβδινη βάση σε σχήμα πλαίσιο με διατομή 5x3cm. Η μεταλλική τραβέρσα κατά μήκος της επιφάνειας εργασίας, πλάτους 15cm προσφέρει απόλυτη σταθερότητα ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε και να αποκρύψετε μέσα όλα σας τα καλώδια. Τα πόδια του διατίθενται σε λευκό ή μαύρο...
Διευθυντικά

Διευθυντικό γραφείο Minimal

topos
11002
1.837,68 €
H σειρά γραφείων Minimal είναι η ιδανική λύση για να καλύψει τις ανάγκες του Διευθυντικού γραφείου. Με επιφάνεια και σκελετό από καπλαμά δρυός δίνει την αίσθηση ενός ενιαίου σώματος καθώς ο μεταλλικός σκελετός για την στήριξη είναι αόρατος. Το γραφείο προσφέρεται με βοηθητικό γραφείο ή και συρτάρια.
Διευθυντικά

Διευθυντικό γραφείο M. S. Desk

topos
11003
992,00 €
Η νέα εκδοχή της σειράς γραφείων Minimal Solid ήρθε να καλύψει την ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο με την επιλογή για ενσωματωμένη προέκταση που περιλαμβάνει ντουλάπια και συρτάρια συνδυάζοντας το καλαίσθητο σχεδιασμό με τη λειτουργικότητα.
Διευθυντικά

Διευθυντικό γραφείο Segno

Della Rovere
11006
1.798,00 €
Η νέα συλλογή Segno συνδυάζει τη λειτουργικότητα και το μοντέρνο σχεδιασμό. Επαναστατεί σε ότι αφορά την πρακτικότητα όπου ο χώρος  διευκολύνει και υπηρετεί τον κάτοχο του. Λείες επιφάνειες, μαλακές και ευχάριστες στην αφή. Ο συνδυασμός των μετάλλων με τα ζεστά χρώματα του ξύλου παρέχει την αίσθηση της απόλυτης ισορροπίας.
Διευθυντικά

Διευθυντικό γραφείο Epico

Polflex
11008
3.698,92 €
Μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή συλλογή της εταιρείας Polflex που χαρακτηρίζεται από το κομψό σχεδιασμό και την ιδιαίτερότητα των υλικών. Η συλλογή Epico περιλαμβάνει μια σειρά από γραφεία και τραπέζια συνεδριάσεων με επιφάνειες από δέρμα και βάσεις από δέρμα, μάρμαρο ή ξύλο. Τα ντουλάπια και οι συρταροθήκες καλύπτονται πλήρως από δέρμα.
Διευθυντικά

Διευθυντικό γραφείο Air

Polflex
11009
4.039,92 €
Τα πιο εξελιγμένα υλικά συνδυάζονται με ένα διαχρονικό σχέδιο για να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο αριστούργημα χειροτεχνίας, με μεγάλη ευελιξία χρήσης: για τα διευθυντικά γραφεία, τις αίθουσες συνεδριάσεων ή για ιδιαίτερα σπίτια και χώρους. Το τραπέζι AIR έχει επιφάνεια σε κρύσταλλο ή δέρμα, οι βάσεις είναι εντελώς ή μερικώς καλυμμένες από δέρμα και έχουν...